האוניברסיטה העברית בירושלים
החוג לניהול מלונאות, משאבי מזון ותיירות
הפקולטה לחקלאות באוניברסיטה העברית בירושלים מציעה מגוון התמחויות בתואר ראשון בתחום הניהול מלונאות, משאבי מזון ותיירות. זהו מסלול המשותף בין בית הספר למדעי התזונה לבין המחלקה לכלכלה חקלאית ומנהל. תכנית זו היא למעשה שילוב בין שלושה תחומים: לימודים במלונאות ותיירות, לימודים בתחומי הכלכלה והמנהל ולימודים בתחומי התזונה ומשאבי המזון.
לימודי תואר ראשון
תואר ראשון בניהול מלונאות, משאבי מזון ותיירות
תואר ראשון בניהול מלונאות, משאבי מזון ותיירות - אמירים
תואר ראשון בניהול מלונאות,משאבי מזון ותיירות+הכנה למוסמך במנהל
תואר ראשון בניהול מלונאות משאבי מזון ותיירות וחטיבה בשיווק ובמימון