האוניברסיטה העברית בירושלים
החוג לביוכימיה ומדעי המזון
האוניברסיטה העברית מציעה לימודי תואר ראשון ותואר שני בחוג לביוכימיה ומדעי המזון. התכנית עוסקת בטיפול בתוצרת חקלאית מרגע איסופה ועד הגעתה אל הצרכן. לעומדים בדרישות המסלול לתואר ראשון תוענק תעודת בוגר במדעי החקלאות- בהתמחות בביוכימיה ומדעי המזון. לבוגרים בתואר שני בחוג תוענק תעודת מוסמך במדעי החקלאות - בהתמחות בביוכימיה ומדעי המזון.
לימודי תואר ראשון
ביוכימיה ומדעי המזון - חטיבת כלכלה ושיווק
ביוכימיה ומדעי המזון
ביוכימיה ומדעי המזון - אמירים
לימודי תואר ראשון
ביוכימיה ומדעי המזון - חטיבת כלכלה ושיווק
ביוכימיה ומדעי המזון
ביוכימיה ומדעי המזון - אמירים
לימודי תואר שני
ביוכימיה ומדעי המזון - מחקרי
ביוכימיה ומדעי המזון - לא מחקרי
ביוכימיה ומדעי המזון - מחקרי
ביוכימיה ומדעי המזון - לא מחקרי